Online shop voor stoere industriële lampen

Filter

1 2

Online shop voor stoere industriële lampen - Livv Lifestyle de webstore in stoere, raw, robuuste industriële verlichting ☆gratis verzenden va 50 euro ☆op voorraad ☆snel geleverd ☆keurmerk

Kenmerken van een industriële lamp

 

Industriële lampen zijn er in verschillende soorten als, hanglampen en wandlampen, tafellampen en staande lampen maar wat maakt een lamp nu tot een industriële lamp ?. Het is namelijk wel zo dat industriële verlichting aan bepaalde kenmerken dient te voldoen.

 

Zo is een industriële lamp stoer en robuust met een raw uiterlijk denk bijvoorbeeld aan oude fabriekslampen, deze zijn vaak van ijzer en hebben een gehavend uiterlijk, een buts hier of daar of het ontbreken van wat verf, zelf roestplekken doen niets af aan het uiterlijk en schoonheid van de lamp, nee eerlijkheidshalve te zeggen geven juist dit soort doorleefde kenmerken karakter aan de lamp in kwestie.

 

 

Raw, stoer, robuust en doorleefd is hot en een trend van nu

 

Industriële lamp verlichting is helemaal hot en een trend van nu. Vaak is een industriële hanglamp, wandlamp, tafellamp of staande lamp de eye catcher van een woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal waar de lamp staat of hangt.

 

 

Industriële verlichting past perfect in een Scandinavisch interieur

 

De Deense woonmerken als Bloomingville, House Doctor, Hübsch Interior, en Trademark Living weten wel raad met industriële lampen, industriële verlichting is helemaal geïntegreerd in Scandinavisch wonen. Nu nog even bedenken wat je wilt ?.