Bloomingville

Filter

1 2 3 4 5 .. 14

Bloomingville -

Bloomingville

Scandinavisch wonen met het Deense Bloomingville

Dit Deense merk heeft mooie authentieke accessoires, kleinmeubelen en mooi design in het assortiment, alles is gebaseerd op de Scandinavische woontrend. De unieke Bloomingville stijl, valt onder de Scandinavische stijl en is een mix van ruw hout met een romantische, landelijke uitstraling en reproducties van fantastische producten uit vervlogen tijden. Van vintage en Scandinavian loft tot nature en country chic, Bloomingville heeft mooie thema’s om je interieur te verfraaien.

 

De designers van Bloomingville Interiors begrijpen dat je niet steeds heel je interieur kan omtoveren en geven aan dat met kleine veranderingen al een maximaal resultaat wordt behaald. Met mooie woonaccessoires zoals trendy vazen, hippe waxinelichthouders, stijlvolle meubels een mooi vloerkleed bereik je al een mooi resultaat en ga je langzaam over naar een Scandinavisch interieur en een Nordic home.

 

Scandinavisch stijl, welke kies jij ?

Er zijn verschillende trends die Bloomingville vertegenwoordigd, zo is er de retro trend en heeft Bloomingville producten met een seventies sausje overgoten zodat de interieur accessoires weer helemaal tot het Scandinavisch design behoren.

 

Planten en daarmee groen aan het interieur toevoegen is ook helemaal van nu en voegen kleur toe aan het tijdloze en minimalistische Scandinavische interieur en daarom duurt de Botanical trend met woonaccessoires met botanical prints nog steeds voort. 

 

Dan is er nog de Dark Nordic trend waarbij Bloomingville geïnspireerd raakte door de Art Deco style. Deze style met zijn oorsprong in Frankrijk waar rond 1920 de welvaart groeide en de mensen zich graag in luxe onderdompelden, wat zich uitte in mooie stoffen, materialen en diepe kleuren in het interieur. Om aan de donkere kleuren warmte toe te voegen werden met grote regelmaat gouden woonaccessoires toegevoegd en een ideale manier op luxe en rijkdom aan het interieur toe te voegen. Denk aan mooie fluwelen stoffen, ruw linnen en franjes voor een extra luxe finishing touch.