Bloomingville

Filter

1 2 3 4 5 .. 18

Bloomingville -

Bloomingville

Dit Deense merk heeft mooie authentieke accessoires, kleinmeubelen en mooi design in het assortiment. De unieke Bloomingville stijl is een mix van ruw hout met een romantische, landelijke uitstraling en reproducties van fantastische producten uit vervlogen tijden. Van vintage en scandinavian loft tot nature en country chic, Bloomingville heeft mooie thema’s om je interieur te verfraaien.

 

Het Deense bedrijf werd in 2000 opgerichte door Betina en Simon Stampe, en had toen ook deze twee als enige medewerkers in dienst. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 40 medewerkers met 30 agenten over geheel Europa. Ondanks de snelle groei bleef het gefocust op de hoge en uitzonderlijke kwaliteit van de producten, verantwoorde en acceptabele prijzen, en de service die in een hoog vaandel staat. De productlijn wordt over het algemeen 'in-house' ontworpen en geproduceerd aangevuld met speciale vintage producten die direct worden afgenomen bij geselecteerde producenten in Afrika en Zuidoost Azië. 
Twee keer per jaar geeft Bloomingville een catalogus uit met daarin hun ideeën en trends voor die komende seizoenen. Boordevol inspirerende beelden en artikelen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »