Affari of Sweden

Filter

Affari of Sweden -

Affari of Sweden

Het begin van Affari of Sweden

In 1998 ontmoette 3 heren met dezelfde passie elkaar en al gauw ontstonden er plannen om gezamenlijk een bedrijf te starten, genoemd Affari of Sweden. De wens van de drie was, bijzondere woonaccessoires, net even anders en van unieke materialen gemaakt aan de klant aan te bieden en ook het prijs-kwaliteit niveau moest kloppen en in verhouding zijn.

 

Scandinavisch interieur en de kenmerken hiervan

Het assortiment begon met handgemaakte kaarsen. Maar de groei zat al snel in het bedrijf en vandaag de dag bestaat het assortiment van het Scandinavische Affari of Sweden uit alles dat nodig is om huizen en tuinen in te richten.

Zoals bloempotten, lantaarns, kandelaars maar ook tafelkleden, alles met de Scandinavische looks in rustige kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. 

 

Kleuren palet in basic kleuren

In een Scandinavisch interieur vind je een oase aan rust. het draait bij Scandinavisch wonen om less is more, de kunst van het weglaten.

Rust, eenvoud en functionaliteit is de basis voor een Scandinavische sfeer in huis. Vaak stralen Scandinavische meubelsen woonaccessoires dit ook uit : minimalistisch, maar mooi van ontwerp, comfortable en van een uitstekende kwaliteit.