Betaalmethoden

Bij Livv Lifestyle maken we gebruik van verschillende betaalmethoden ( allen gratis ). Alle betaalmethoden zijn kosteloos te gebruiken. De klant kan kiezen uit :

- Ideal

- Overboeking

- Pay Pal

- Visa

- Bancontact

- Maestro

- Mastercard

- Sofort banking

- KBC / CBC

- Belfius Direct Net

- Klarna betaal nu

- klarna betaal later

- Klarna betaal in 3 delen, zonder rente

 

Er zijn een aantal voordelen door te betalen met een Credit Cards en Pay Pal :

1. Je hoeft je minder zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de partij bij wie je afrekent want via een chargeback procedure kunt je de betaling gemakkelijk terug draaien als je de aankoop niet blijkt gedaan te hebben of als de weder partij, denk aan online winkels of leveranciers niet aan hun verplichtingen voldoen.

2. Ontvang je de bestelling niet door faillissement, fraude of diefstal dan is het tamelijk eenvoudig het geld retour te ontvangen, ofwel je doet een beroep op de creditcard verzekering. Meestal is het zo dat aankopen met een creditcard de 1e paar maanden gratis verzekerd zijn.

 

Klarna - Achteraf betalen

Livv Lifestyle is een samenwerking aangegaan met Klarna ( wanneer je gebruik maakt van Klarna kost dat niets extra ). De gehele procedure loopt via Klarna, Klarna voert eerst een gegevenscontrole uit, soms wordt je verzoek niet geaccepteerd en daarom niet goed gekeurd. 

Livv Lifestyle heeft hier geen enkele controle op en het is daarom niet mogelijk hierover met Livv Lifestyle in gesprek te gaan, je kunt voor uitleg van dit besluit contact opnemen met Klarna via telefoon 020-8082853 of e-mail [email protected]

Op het moment dat de bestelling door Livv Lifestyle is verzonden ontvang je als klant een factuur van Klarna per mail, deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan aan Klarna.