Household Hardware - Unieke, tijdloze en handmade woonaccessoires

Filter

Household Hardware - Unieke, tijdloze en handmade woonaccessoires -

Household Hardware - Unieke, tijdloze en handmade woonaccessoires

Household Hardware staat voor vakmanschap en fantasie

Al meer dan 20 jaar ontwerpt Household Hardware handgemaakte en daardoor unieke Marokkaanse decoratie voor in huis en tuin. De Marokkaanse woonstijl en de Marokkaanse woondecoratie is tijdloos en van een unieke schoonheid en kwaliteit, bij Household Hardware houden ze van deze materialen en subtiele kleuren.

 

Household Hardware laat zich inspireren door het dagelijkse leven en alles wat zij tegen komen tijdens de reizen die zij maken door Afrika en Azië. Verbazingwekkend zijn culturen uit andere landen en de gewoontes van deze landen, deze culturen en gewoontes vertalen zij in het ontwerpen van Household Hardware producten.

 

Van de mooie Essaouira zeegras hanglampen ook wel stro lampen genoemd die zorgen voor een fijne ibiza sfeer in huis, maar ook onder het afdak in de tuin, of bij het strandhuisje, naar de door hen zelf en met groot succes ontworpen Marokkaanse jampot lantaarn ook wel Household Hardware confiture lantaarn genoemd.

 

Household Hardware staat voor vakmanschap en fantasie en staat bekend om de eerlijke handel en eerlijke producten en gaan voor langdurige relaties met ontwerpers en vakmensen die de mooie Household Hardware producten vervaardigen.

 

 

Rauw keramiek uit Tamegroute, gemaakt volgens eeuwen oude technieken

Household Hardware is bekend van de uitgebreide gerecyclede collectie glaswerk maar ook van het donkergroene keramiek gemaakt in Tamegroute. Tamegroute is een dorpje in het zuiden van Marokko, al eeuwenlang werken dezelfde families volgens authentieke methodes met puur aardewerk in verschillende kleur tinten van diepgroen tot oker.

 

In deze Tamegroute collectie vind je het mooiste servies, unieke kandelaren en vazen gemaakt van rauw en puur aardewerk van Tamegroute, geraffineerd keramiek van een hoge kwaliteit uit Marrakech en eeuwen ouden technieken. Geen schaal, bordje of kandelaar zal het zelfde zijn, alles is handmade en daarom uniek en van een prachtige intense kleuren en pure schoonheid.