Wandlampen een must voor in huis.

Filter

Wandlampen een must voor in huis. - Bekijk de online lampen collectie bij Livv Lifestyle ☆gratis verzenden va 50 euro ☆op voorraad ☆snel geleverd ☆keurmerk

Wandlampen een must voor in huis

 

Wandlampen zijn een belangrijk onderdeel van een verlichtingsplan in het interieur. Eerst te bepalen, waar wordt de wandlamp opgehangen ?.  Welke functie krijgt de wandlamp, is het voor voornamelijk decoratieve doeleinden en sfeerverlichting of gaat het wel even verder dan dat en moet de wandverlichting nog aan meerdere eisen voldoen ?.

 

Bijvoorbeeld waar schijnt het licht naar toe, naar boven, naar beneden of beiden ?. Is de wandlamp ook direct bedoelt als leeslamp ?. In de hal is de wandverlichting er ter oriëntatie, het is belangrijk dat je ziet waar je loopt, dat je de kapstok gemakkelijk kunt vinden en de deuren die op de gang uitkomen, maar in de woonkamer die vaak stukken groter is, heeft de muurlamp meerdere functies tegelijk en combineert de wandlamp heel goed met een hanglamp of staande lamp in zijn buurt.

 

 

Het oog wil ook wat

 

Ben je opzoek naar vooral een eye catcher en dus bijzondere muurverlichting bekijk dan de neon art wandlampen van Selletti eens, je kunt deze neon verlichting per letter kopen en daardoor je eigen draai eraan geven en zelf een woord of tekst verzinnen. Ook bijzonder en mooi zijn de unieke wit metalen Alfabet lampen Vegaz van Selleti, ook deze lampen kun je per letter bestellen.