Het mooiste textiel shop je in de webshop van Livv Lifestyle

Filter

1 2 3 4 5 6

Het mooiste textiel shop je in de webshop van Livv Lifestyle - Wollen kussens, linnen plaids, textiel zorgt voor een warm gevoel in het interieur.

Het mooiste textiel shop je in de webshop van Livv Lifestyle

Wat is textiel, hoe ontstaat het

Textiel is letterlijk al wat geweven is. Textiel is een breed woord voor alle materialen die zijn ontstaan door breien, weven, knopen, vlechten, spinnen en vilten etc.

 

Textiel is belangrijk voor in het interieur

Wat is eigenlijk niet gemaakt van textiel ?. Teveel om op te noemen is gemaakt van textiel en omdat we het belang van textiel onder de aandacht willen brengen, benoemen we even een heel aantal producten van textiel zoals kussens, wandkleden, vloerkleden en karpetten, plaids, dekbedovertrekken en linnengoed, gordijnen en ga zo maar even door.

 

Textiel de sleutel tot een fijne akoestiek in huis

In de vorige alinea's gaven we al aan hoe belangrijk textiel in huis is. Want een vloerkleed maakt het niet alleen gezellig in huis en geeft een trendy look maar zorgt 's winters voor lekkere warme voeten en heeft ook een heel belangrijke praktische functie voor de akoestiek in huis. Met sierkussens, een tapijt, een fijne woondeken en gordijnen voorkom je galmen en een echo in huis en dat is een heel erg fijne bijkomstigheid.

 

Textiel zorgt voor een warm gevoel in het interieur

Maar textiel zorgt ook voor veel gezelligheid en een knus huis, helemaal naar jouw smaak ingericht en gestylt. Zo creëer je gemakkelijk Zomers een vakantie sfeer met mooie kussens, wandkleed en vloerkleed in de Ibiza style of een kleurrijk en vrolijk huis met een gekleurde plaids en een ingetogen inrichting met ton sur ton kleuren. Huizen om bij weg te dromen alsof het er altijd vakantie is.