House Doctor

Filter

1 2 3 4 5 .. 16

House Doctor -

House Doctor

House Doctor is een door een familie gerunde interieur bedrijf met een eigen showroom in Denemarken met dealers over de hele wereld.

Het bedrijf wordt gerund door drie spontane broers en zussen -Rikke Juhl JensenGitte Juhl Capelen Klaus Juhl PedersenZe delen allemaal  een creatief gen en het geloven in het feit dat mooie interieurs de passie voor het leven verbeteren.
Het familie trio runt een paar jaar een succesvol industrieel ontwerpbedrijf. Maar ideeën voor nieuwe producten zorgen ervoor dat er snel aan de slag word gegaan ​​en in 1999 House Doctor is geboren.

In de loop van tijd zijn er in de samenstelling van de House Doctor familie nogal wat veranderingen ondergaan er zijn mensen bijgekomen met een passie voor het ontwikkelen van het merk. Op het hoofdkantoor in Ikast in het midden van Jutland, werken 35 toegewijde ontwerpers  aan het bijhouden van de huidige trends en het ontwerpen van nieuwe luxe interieur accessoires voor de moderne woning.

House Doctor's producten zijn ontworpen in eigen huis en verkocht via een groeiend netwerk van distributeurs in het grootste deel van EuropaNieuw Zeeland, Japan en andere landen.  Bij House Doctor zoeken ze zelf de beste leveranciers uit de hele wereld voor de productieEn zo wordt er voortdurend gezorgd dat de kwaliteit nooit in het gedrang komt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »