Sierkussens geven snel body aan het interieur

Filter

1 2 3 4 5

Sierkussens geven snel body aan het interieur - Shop moderne, stoere en trendy kussens gemakkelijk online bij Livv Lifestyle ☆op voorraad ☆scherpe prijzen ☆snel geleverd ☆gratis verzenden va 50 euro

Kussens geven snel body aan het interieur

Kussens zijn er in verschillende maten en materialen. Ben je toe aan wat extra kleur in huis, dan vrolijk je jouw bank, stoel of bed of interieur snel op met mooie gekeurde kussens. Heb je meer behoeft aan een strandhuis sfeer a la boho chic dan zijn de Ibiza style kussens jou op het lijf geschreven, ben je meer een natuur mens dan zijn de sierkussens met botanic print een goede keuze.

 

 

Sierkussens wissel je gemakkelijk

Omdat je een bank of een meubelstuk minder makkelijk wisselt omdat hier vaak grotere bedragen mee gemoeid zijn is het wel zo makkelijk de kussens te kunnen wisselen per seizoen of omdat je aan iets nieuws toe bent en in een changing mood zit. Zo kun je elk seizoen leuke kussens in huis aanpassen aan de nieuwe trend kleuren. Op een voordelige manier kun je op deze manier snel een nieuwe look en veel geven aan je woonkamer, slaapkamer of keuken.

 

We bieden bij Livv Lifestyle ook kussenhoezen aan, zodat je niet steeds genoodzaakt bent nieuwe binnenkussens aan te schaffen. Laatje verleiden en bestel je mooie kussens online in de webshop van livvlifestyle.nl

 

 

Linnen is stoer en nonchalant en bezig aan een comeback

Linnen heeft de laatste seizoenen een echte comeback gemaakt. Door de kreukels en de vale kleuren in de stevige ruwe linnenstof maakt het een kussen stoer en nonchalant. Linnen kussens hebben vaak een used look, het is dan ook echt wel een materiaal dat bij je moet passen. Het linnen sierkussen is net een kameleon en past zich heel makkelijk aan in verschillende woonstijlen, bijvoorbeeld in een industrieel interieur, eclectisch interieur en niet te vergeten een Scandinavisch interieur.