Verzenden

Hartelijk dank voor je aankoop bij Livv Lifestyle. Binnen 2-3 werkdagen wordt jouw pakket verstuurd. Livv Lifestyle verzend elke werkdag pakketten, in het weekend worden er geen pakketten verzonden.

Let op :  Tijdens feestdagen en periodes rond Black Friday en Cybermonday, sinterklaas en de rest vd december maand, loopt het aantal online bestellingen zo op, dat post.nl niet meer vandaag verstuurd is morgen leveren kan garanderen, de verzending van een pakket wel enkele dagen tot 1 week kan duren. Zodra er een track and trace is ontvangen is het pakket verstuurd vanuit het Livv Lifestyle warehouse. Soms geeft de post.nl app aan dat het pakket niet door post.nl is ontvangen en dat het pakket manco is, niets is minder waar, het pakket is zeker door post.nl ontvangen maar heeft door de grote drukte zijn eerste scan nog niet gekregen en staat in een zijruimte in het distributiecentrum te wachten op zijn eerste scan. Geen paniek in 99% vd gevallen komt het pakket naar enkele dagen in beweging en deze info is dan te zien via de track and trace. Mocht er na 1 week na het versturen nog geen beweging in het pakket zijn gekomen dan kan er een onderzoek opgestart worden en kan er via info@livvlifestyle een e-mail gestuurd worden. Er wordt keihard gewerkt bij post.nl, dag en nachten zelfs op zondag !. 

 

 

1. Nederland : Verzendkosten bij bestellingen tot 75 euro zijn 7,25. Vanaf 75 euro gratis verzending. Wie een E-mail adres achter gelaten heeft zal een track and trace ontvangen zodat hij / zij het pakket kan volgen. De informatie wordt meestal pas in de avond zichtbaar.

1 bezorg poging uitsluitend op het huisadres met handtekening. Na de eerste poging ontvangt de klant geen briefje meer in de brievenbus en gaat het pakket naar een Post.nl punt en zal het pakket daar 1 week blijven liggen. Na deze week wordt het pakket retour gestuurd naar Livv Lifestyle. Gebruik de Post.nl app voor actuele info omtrent je pakket. Indien de koper zich niet kan verzekeren van het ontvangen van het pakket, kan de koper kiezen voor de service van ophalen van het pakket bij 2000 adressen anders dan het thuis adres.

Bij Livv wordt geen brievenbuspost verzonden, om de reden dat wanneer het pakketje wegraakt het pakketje ondanks de track and trace door zijn summiere informatie heel vaak niet terug gevonden wordt. Wil jij toch heel graag dat jouw pakketje met brievenbuspost verzonden wordt ( op jouw eigen risico ), dat is geen probleem vermeld dit bij het opmerkingenveld, dan stort ik het verschil retour op jouw rekening. Brievenbuspost is op dit moment 4,10 euro.

Meubel transport gratis vanaf 75 euro, bezorging tot aan de deur op de begane grond. Voor meubeltransport wordt er een bezorg afspraak gemaakt.

 

2. België, Duitsland, Luxemburg

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 9,95 euro. Meubeltransport op aanvraag.

 

3. Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 15,75. Meubeltransport op aanvraag.

 

4. Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden.

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 18,50. Meubeltransport op aanvraag.

 

5. Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 25 euro. Meubeltransport op aanvraag.

 

6. Overige landen op aanvraag.

 

VERZENDKOSTEN MEUBELEN - MEUBELTRANSPORT

Wanneer je bij Livv lifestyle ( klein ) meubelen bestelt zijn er 2 categorieën te onderscheiden : 1. regulier transport, 2. meubeltransport

Meubeltransport gaat op afspraak, met de klant zal in overleg een bezorgdag afgesproken worden. Er is geen mogelijkheid een dagdeel te kiezen voor bezorging, er wordt 1 dag afgesproken, de klant dient de gehele dag thuis aanwezig te zijn. Het is wel mogelijk om een 06 nr aan de chauffeur door te geven, zodat deze een half uur van te voren kan bellen, dit is vooral handig voor klanten die dichtbij huis werken. Je kunt natuurlijk ook een ander persoon inschakelen om de meubeltransport in ontvangst te nemen.

Het meubeltransport eindigt aan de voordeur op de begane grond. Klanten die in een flat wonen o.i.d. dienen zelf te zorgen voor het transport naar de 1e, 2e, 3e verdieping of hoger. Het is goed om daarvan op de hoogte te zijn en rekening mee houden ivm hulp. Natuurlijk kan er aan de chauffeur gevraagd worden of hij even kan helpen, maar houd er rekening mee dat hij dit niet verplicht is en het antwoord ook nee kan zijn.

Meubeltransport geschied alleen op werkdagen van maandag tm Vrijdag uitgezonderd feestdagen.

De kosten van dit transport bedragen € 100,- per pallet, maar zijn veelal gratis daar we bij Livv Lifestyle boven de 75 euro gratis verzenden. Houd er rekening mee dat wanneer er besloten wordt dat de aankoop niet aan je wensen voldoet, de retourkosten voor de klant zijn.

Meubeltransport buiten Nederland is mogelijk, maar er zal per bestelling gekeken worden naar de kosten van het vervoer, rekening houdende met de meest passende vervoersmethode, dit zal per land verschillen. Neem daarom voor bestellingen van meubilair contact op met de klanten service van Livv Lifestyle middels [email protected] dan zal spoedig na de aanvraag, de klant een geheel vrijblijvende prijsopgave van meubeltransport ontvangen. Nadat de factuur in zijn geheel voldaan is, zal de bestelling geplaatst worden bij de leverancier, daarna zal een bezorg afspraak gemaakt worden en het product afgestuurd worden.