Verzenden

Hartelijk dank voor je aankoop bij Livv Lifestyle, binnen 2 - 3 werkdagen wordt jouw pakket verstuurd. Livv Lifestyle verzend elke werkdag pakketten, in het weekend worden er geen pakketten verzonden.

Let op : Soms ben ik een dag op inkoop en wordt een pakket een dag later verzonden, indien de bestelling een cadeau is of spoed heeft, informeer dan altijd even via de email [email protected] of via 06 20560003 over de verzending, zodat ik je goed kan informeren.

 

1. Nederland : Verzendkosten bij bestellingen tot 75 euro zijn 6,50. Vanaf 75 euro gratis verzending. Wie een E-mail adres achter gelaten heeft zal een track and trace ontvangen zodat hij / zij het pakket kan volgen. De informatie wordt meestal pas in de avond zichtbaar.

1 bezorg pogingen uitsluitend op het huisadres met handtekening. Na de eerste pogingen ontvangt de klant een briefje in de brievenbus en gaat het pakket naar een Post.nl punt en zal het pakket daar 1 week blijven liggen. Na deze week wordt het pakket retour gestuurd naar Livv Lifestyle. Indien de koper zich niet kan verzekeren van het ontvangen van het pakket, kan de koper kiezen voor de service van ophalen van het pakket bij 2000 adressen anders dan het thuis adres.

Bij Livv wordt geen brievenbuspost verzonden, om de reden dat wanneer het pakketje wegraakt het pakketje ondanks de track and trace door zijn summiere informatie heel vaak niet terug gevonden wordt. Wil jij toch heel graag dat jouw pakketje met brievenbuspost verzonden wordt ( op jouw eigen risico ), dat is geen probleem vermeld dit bij het opmerkingenveld, dan stort ik het verschil retour op jouw rekening. Brievenbuspost is op dit moment 4,10 euro.

Meubel transport gratis vanaf 75 euro, bezorging tot aan de deur op de begane grond. Voor meubeltransport wordt er een bezorg afspraak gemaakt.

 

2. België, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 9,95 euro. Meubeltransport op aanvraag.

 

3. Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 13,95. Meubeltransport op aanvraag.

 

4. Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 18,50. Meubeltransport op aanvraag.

 

5. Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië

Verzendkosten bij bestellingen uit deze landen zijn 25 euro. Meubeltransport op aanvraag.

 

6. Overige landen op aanvraag.

 

VERZENDKOSTEN MEUBELEN - MEUBELTRANSPORT

Wanneer je bij Livv lifestyle ( klein ) meubelen bestelt zijn er 2 categorieën te onderscheiden : 1. regulier transport, 2. meubeltransport

Meubeltransport gaat op afspraak, met de klant zal in overleg een bezorgdag afgesproken worden. Er is geen mogelijkheid een dagdeel te kiezen voor bezorging, er wordt 1 dag afgesproken, de klant dient de gehele dag thuis aanwezig te zijn. Het is wel mogelijk om een 06 nr aan de chauffeur door te geven, zodat deze een half uur van te voren kan bellen, dit is vooral handig voor klanten die dichtbij huis werken. Je kunt natuurlijk ook een ander persoon inschakelen om de meubeltransport in ontvangst te nemen.

Het meubeltransport eindigt aan de voordeur op de begane grond. Klanten die in een flat wonen o.i.d. dienen zelf te zorgen voor het transport naar de 1e, 2e, 3e verdieping of hoger. Het is goed om daarvan op de hoogte te zijn en rekening mee houden ivm hulp. Natuurlijk kan er aan de chauffeur gevraagd worden of hij even kan helpen, maar houd er rekening mee dat hij dit niet verplicht is en het antwoord ook nee kan zijn.

Meubeltransport geschied alleen op werkdagen van maandag tm Vrijdag uitgezonderd feestdagen.

De kosten van dit transport bedragen € 65,- per pallet, maar zijn veelal gratis daar we bij Livv Lifestyle boven de 75 euro gratis verzenden. Houd er rekening mee dat wanneer er besloten wordt dat de aankoop niet aan je wensen voldoet, de retourkosten voor de klant zijn.

Meubeltransport buiten Nederland is mogelijk, maar er zal per bestelling gekeken worden naar de kosten van het vervoer, rekening houdende met de meest passende vervoersmethode, dit zal per land verschillen. Neem daarom voor bestellingen van meubilair contact op met de klanten service van Livv Lifestyle middels [email protected] dan zal spoedig na de aanvraag, de klant een geheel vrijblijvende prijsopgave van meubeltransport ontvangen. Nadat de factuur in zijn geheel voldaan is, zal de bestelling geplaatst worden bij de leverancier, daarna zal een bezorg afspraak gemaakt worden en het product afgestuurd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »