Een mooi en warme woondeken / plaid mag in je huis niet ontbreken.

Filter

1 2

Een mooi en warme woondeken / plaid mag in je huis niet ontbreken. - Shop de mooiste linnen plaids en Scandinavische woondekens van de nieuwe collectie ☆nieuwe woonmerken ☆persoonlijke service ☆mooi verpakt ☆snel geleverd

Een woondeken / plaid mag in je interieur niet ontbreken

Er zijn veel verschillen in woondekens / plaids, zo heb je de zomerse variant en een winterse variant. Het zomerse plaid is van een heerlijk luchtig katoen of linnen en zal wat meer als decoratie materiaal functioneren. Een mooie deken over de bank of over de leuning van de bank of een design plaid in de luie stoel. 

 

Tja welk materiaal te nemen ?. Een katoenen woondeken of een linnen plaid kun je zo goed als het gehele jaar rond gebruiken maar een wollen plaid gebruik je naar alle waarschijnlijkheid alleen in het herfst / winterseizoen en misschien in het vroege frisse voorjaar. En neem je dan een woondeken met een print of neem je een effen plaid ?. Het antwoord hierop is hoe het met de thuis situatie gesteld is, houd je erg van wit en basics dan kun je er gerust een mooie print tegenaan gooien maar ben je een kleurrijk persoon dat in je interieur behoorlijk tot uiting komt, dan zouden we liever adviseren een effen plaid te kiezen om enige rust te bewaren. Helemaal nieuw zijn de grof linnen plaids en woondekens met used look, ook de dekens met pompoms en Ibiza style zijn heel erg gewild.

 

Maar we wonen natuurlijk wel in Nederland en de laatste jaren is het weer toch wat grillig, wanneer het zomer is is het vaak overdag best lekker maar 's avonds wordt het toch wel fris, je kunt er dan voor kiezen om naar binnen te vluchten maar met een zomers dekentje kun je nog even lekker wat langer buiten zitten en van het zomerseizoen genieten want binnen zitten kunnen we nog lang genoeg, dan is een zomerplaid toch echt een uitkomst.

 

 

Winters wonen met een fijn dik woonplaid

In de winter komen de wat dikkere plaids / woondekens gemaakt van wat rijkere materialen als wol  uit de kast. Heerlijk relax bankhangen na een drukke dag werken met een fijn zacht dik plaid om je heen, bijv de House Doctor plaids in het roze of okergeel, deze zijn lekker warm en heerlijk zacht van materiaal. Houdt je meer van een zwart witte inrichting, we hebben natuurlijk voor ieder wat wils en van Hübsch hebben we een heel aantal mooie zwart wit plaids. Shop hier de mooiste plaids online.

 

Maar ja dan, jij zit lekker onder je dekentje en bent met geen stok van je plaats af te krijgen. Ontstaat er wel een nieuw "probleempje" want wie zorgt er nu voor een lekkere bak thee met chocolade nu jij zo lekker zit te genieten onder je plaid ?.