Mooie collectie Hanglampen.

Filter

1 2 3 4

Mooie collectie Hanglampen. - Bekijk het ruime aanbod hanglampen en bestel gemakkelijk online bij LivvLifestyle.nl ☆gratis verzenden vanaf 50 euro ☆snelle verzending ☆op voorraad

Groot assortiment hanglampen, je vindt ze online bij LivvLifestyle.nl

 

Hanglampen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je design hanglampen, industriële hanglampen, moderne hanglampen, grote hanglampen en ga zo nog maar even door. Bij Livv Lifestyle vind je een ruim assortiment in de hanglampen en zijn deze gemakkelijk online te bestellen. En dan begint de zoek tocht naar de voor jou ideale lamp, wat zijn je wensen ?. Houd je van romantisch, modern, boho chic of Ibiza style, of ben je meer het stoere type en ga je voor de industriële hanglamp ?.

 

 

Houd je van een apart design, dan is de design hanglamp van Ay Illuminate een wannahave voor jouw interieur. 

 

Voor welk vertrek is de hanglamp bedoelt ?, want dit is natuurlijk super belangrijk. In de woonkamer pak je groots uit met een moderne hanglamp voor boven de eettafel met een echte eye catcher, bijvoorbeeld een grote hanglamp van Ay Illuminate. Deze handmade design hanglamp met een bamboe frame is er in verschillende soorten en maten, voorzien van covers gemaakt van katoen, zijde of zelfs kasjmier geven deze mooie hanglampen een geweldige sfeer in het vertrek waar de lamp hangt, door de cover van de designlamp wordt het licht gefilterd en ontstaat er een zachte gezellige sfeer in huis.

 

Mag het wel wat stoerder zijn ?. Dan hebben we de bijzondere hanglampen van het Deense Au Maison, deze moderne hanglampen zijn geïnspireerd op de visnetten van de vissers en geven een industriële look en feel. Deze mooie hanglamp is geschikt voor boven de eettafel, in de hal maar ook als badkamerlamp zal deze lamp het geweldig doen. En ondanks dat de lamp stoer is is er ook een zachtere variant in koper kleur. 

 

Ook de lampen van Urban Interiors zijn super stoer en van klein tot groot en van wandverlichting, tot spotjes en hanglampen aan toe. Al deze lampen koop je heel gemakkelijk online bij Livv LiIfestyle.nl en vanaf 50 euro worden de pakketten in heel Nederland gratis verzonden, is dat niet fijn ?.