De verbindende factor en finishing touch, is een royaal vloerkleed.

Filter

1 2

De verbindende factor en finishing touch, is een royaal vloerkleed. - Vloerkleden verrijken het interieur, kijk voor mooie en trendy vloerkleden op livvlifestyle.nl ☆op voorraad ☆gratis verzenden va 50 euro ☆scherpe prijzen

Vloerkleden / tapijten geven je interieur een echte boost

Een vloerkleed of tapijt is in principe makkelijk te vervangen in het interieur maar voordat het zover is, moet je een keuze maken in het grote aanbod online vloerkleden. Ga je voor een vloerkleed in de Ibiza style van het Deense Au Maison, een vintage vloerkleed, een wollen vloerkleed, of ga je liever voor een stoer zwart wit vloerkleed als bijvoorbeeld de hit onder de vloerkleden van House Doctor, het vloerkleed Block.

 

 

Kies het juiste vloerkleed met huisdieren

Niet elk kleed is geschikt voor huisdieren, vooral wanneer er een gezellige hond in huis rond loopt is het even oppassen. Kies dan liever voor een laag polig tapijt, of een vloerkleed dat gewassen kan worden als bijv het Block en Stack vloerkleed van House Doctor, deze vloerkleden zijn gemaakt van katoen en daarom makkelijk te wassen. Wel zal na enige wasbeurten de print wat vervagen maar who cares dan krijgt het vloerkleed alleen maar een mooie used look of vintage look, daar is helemaal niets mis mee.

 

Het ronde zeegras vloerkleed van Bloomingville past geweldig in een botanische, landelijke en ook industriële inrichting en is super makkelijk schoon te houden door even stof te zuigen en eens in de zoveel tijd even op de waslijn te hangen en met de mattenklopper te bewerken.

 

 

Vloerkleed een feest om aan te schaffen of juist niet ?.

Waar het voor de één een feest zal zijn een nieuw vloerkleed te kopen, zal het voor de ander een waar drama zijn, want waar te beginnen ?, keuze stress ?. Voor de één is interieur en alles erom heen hobby, je houdt van veranderen in huis, je hebt er aanleg voor, je hebt gevoel voor kleur en je weet altijd de leukste kofferbakmarkt vondsten te mixen met design aankopen.

 

De ander heeft andere kwaliteiten, want daarvan ben ik heilig overtuigd, elk mens heeft zijn kwaliteiten maar helaas op woongebied bak je er niet zoveel van en vind je het moeilijk om überhaupt oriënteren wat je mooi vindt of om een keuze te maken uit het grote aanbod aan vloerkleden. Wat kan wel wat kan niet, is het de juiste kleur, moet het een rond tapijt worden, een groot vloerkleed of een modern tapijt ?. En dan is het juist zo fijn een vloerkleed / tapijt online te kopen.

 

Je kunt het karpet thuis in alle rust beoordelen, is het vloerkleed wat je ervan verwachtte ?. In de online webshop maak je jouw keuze, bij twijfel bestel je meerdere exemplaren om te kunnen kijken, welk kleed het beste past. Alle aankopen mogen ten alle tijden retour, je hebt vanaf het moment van ontvangen van het pakket 2 weken bedenktijd en daarna nog eens 2 weken om het pakket retour te sturen.

 

Is dat niet heel erg fijn, misschien heb je net even meer tijd nodig om aan een nieuwe kleur of materiaal te wennen. En kun je in de 2 weken bedenktijd het vloerkleed steeds opnieuw bekijken en neerleggen. Wat ook erg handig is dat je het tapijt kunt ervaren op verschillende tijdstippen, wat doet de kleur 's morgens, 's middags en 's avonds ?. Dat is het mooie voordeel van online winkelen, alleen op deze manier kun je het product in je eigen leefomgeving ervaren een hele mooi pré dus.

 

Kom je er nu echt niet uit en heb je last van keuze stress of weet je niet goed of de kleuren van jouw vloer, muur matchen met het kleed, stuur dan gerust een bericht naar onze klanten service [email protected] met een foto ter ondersteuning. Wij zijn gek van wonen en helpen je heel graag.

 

 

Vloerkleed niet alleen maar mooi maar ook praktisch

Vloerkleden kleden het huis aan, geven een warm en cozy gevoel en houden ook de voeten heerlijk warm tijdens de winterperiode. Maar ook voor de akoestiek in huis is een vloerkleed heel erg fijn. Daarom naast de eye catcher en knus gevoel ook nog praktische voordelen van het hebben van een tapijt, wie had dat gedacht ?.