Hübsch

Filter

1 2 3 4

Hübsch -

Hübsch

Het merk Hübsch heeft een eigen, unieke stijl die zich o.a. kenmerkt door aandacht voor details. Om de unieke stijl van Hübsch te waarborgen worden de producten in Denemarken ontworpen. De eigenlijke productie vindt plaats in allerlei plaatsen over de hele wereld, maar voornamelijk in het verre Oosten. Om zich ervan te kunnen verzekeren dat de productie in de best mogelijke omstandigheden plaats vindt voor de mensen in de omgeving, werkt Hübsch zo nauw mogelijk samen met haar leveranciers.

 

Hapiness is een sleutelwoord voor het Deense merk Hübsch. Zoveel mogelijk mensen willen ze bij Hübsch tevreden stellen, of  dit nu gaat om collega's, klanten of leveranciers. 2 x per jaar verschijnt er een nieuwe collectie, in het begin van het jaar zijn het vooral de nieuwe ontwikkelde producten geïnspireerd op het nieuwe lenten en zomerseizoen. In Augustus wordt de nieuwe najaarscollectie gepresenteerd.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »