Urban Nature Culture

Filter

1 2 3 4 5 .. 8

Urban Nature Culture -

Urban Nature Culture

Urban Nature Culture een trend collectie met een mix van culturen.

UNC is opgericht door Annemarie Hermans en staat voor Urban Nature Culture en is een trend collectie waarin een mix van culturen is verwerkt. De producten van Urban Nature Culture Amsterdam hebben een urban uitstraling die tevens tegelijkertijd de natuur in huis brengen door middel van botanic prints en patronen en door gebruik van gerecycled materialen als glas, bamboe, jute en katoen.

 

Urban Nature Culture gebruikt hedendaagse printen voortgekomen uit tradities van lang geleden. De zorgvuldig ontworpen prints, tekeningen, patronen en vormen zijn geïnspireerd door natuurlijke elementen en culturen over heel de wereld. Zo is bij het razend populaire bamboe servies van UNC gebruik gemaakt van afbeeldingen van een zee egel van wel 100 jaar voor Christus.

 

Shop de mooiste duurzame producten van Dinnerware & Co voor een mooi gedekte tafel online.

Alles voor een mooi gedekte tafel is aanwezig bij Livv Lifestyle en shop je makkelijk online in de Urban Nature Culture webshop, naast al het mooie Urban Nature Culture servies, maakt UNC Amsterdam nog meer wannahaves, wat dacht je van de kussens, plaids, tafelkleden, theedoeken, bamboe servies, vazen, vloerkleden en allemaal duurzame producten. Er wordt gewerkt met gecertificeerde bedrijven en de controle hiervoor gebeurt jaarlijks en ook Annemarie Hermans gaat zelf de fabrieken in.

 

Tevens moeten deze woonaccessoires natuurlijk voor de consument praktisch zijn en is het dus fijn dat deze verantwoordelijk vervaardigde producten " gewoon" in de vaatwasser, oven en magnetron kunnen. De consument van nu is iemand die bewust met zijn geld omgaat en zijn aankopen goed overdenkt daar zijn ze zich bij urbannatureculture zeer zeker bewust van.