NADesign

Filter

NADesign -

NADesign

Duurzame producten gemaakt van pure grondstoffen en natuurlijke materialen. Producten die Net Anders zijn

NADesign werd opgericht door Jessica & martijn. Jessica wilde graag design producten ontwerpen en maken die Net Anders zijn, zo ontstond de naam NADesign.

Jessica werkt het liefst met pure producten en grondstoffen. Natuurlijke materialen als keramiek, vilt, wol, hout en zelfs olifantenpoep komen dan ook altijd terug in het ontwerpproces van de producten.

Het duo besteed veel aandacht aan duurzaam design, met als resultaat mooie basic producten, gemaakt met respect voor mens en natuur.

 

 

Organische vormen, handgemaakte effecten en aaibare materialen daar staat NADesign voor

De keramiek collectie, maar ook de kussens, lampen, kandelaars & posters hebben organische vormen, handgemaakte effecten en een mix van aaibare materialen.

Het zijn zeker geen producten van 12 in een dozijn, maar je schaft hier een persoonlijk product aan, waaraan veel aandacht is besteed.

 

Houd jij van een tijdloze en persoonlijke woonstyle ?. Dan zijn de design accessoires een must have voor jou

Je herkent de collectie van NA Design aan de kenmerken: licht, luchtig en tijdloos. Deze unieke producten zijn handmade en daardoor zijn zijn ze altijd Net even Anders.

Wanneer je een Na Design product koopt, koop je een parel voor in het interieur, dit product met oog voor detail zal in huis sprankelen.