Marie-Stella-Maris

Filter

Geen producten gevonden...

Marie-Stella-Maris -

Marie-Stella-Maris

Ken jij het maatschappelijke doel van Marie-Stella-Maris ?.

Met de luxe huisparfums, hand & body wash en scent diffusers creëer je een unieke geursensatie voor lichaam en interieur. Maar weet je ook dat Marie-Stella-Maris zichzelf een maatschappelijk doel heeft gesteld ?.

 

Marie-Stella-Maris investeert in schoonwaterprojecten voor anderen. Want wat voor ons in Nederland heel normaal is : dat we altijd beschikken over schoon water, is nog lang niets zo vanzelfsprekend in bepaalde delen van de wereld.

De Marie-Stella-Maris foundation gelooft erin dat een ieder, waar dan ook ter wereld moet kunnen beschikken over schoonwater. Daarom selecteert de foundation onafhankelijke duurzame water, sanitatie en hygiëne projecten.

Sinds 2011 heeft Marie-Stella-Maris al 13 waterprojecten kunnen steunen, daardoor hebben vele duizenden mensen toegang kunnen krijgen tot schoonwater en dat leidt tot verbetering van de algehele gezondheid.

 

Zorg goed voor jezelf en daarmee voor anderen middels Marie-Stella-Maris

Ook jij kunt je steentje bijdragen, heel eenvoudig door  een fijn product te kopen van Marie-Stella-Maris. Je ontvangt er een geweldig product voor terug, met een heerlijke geur en maakt ondertussen impact, want 5% van de omzet van Marie-Stella-Maris wordt gedoneerd aan duurzame waterprojecten. Zo doe je iets goeds voor jezelf maar ook voor een ander, dat is dubbel genieten.