Recente artikelen

LIVV LIFESTYLE - GERRIE . 07 September 2018 . 0 comments

Spiced Honey it is, Flexa kleur van het jaar 2019

Elk jaar komen deskundigen als Flexa kleurspecialisten, architecten en internationale trend watchers bij elkaar om de wereldwijde trends te bespreken. Vervolgens wordt dit vertaald naar de kleur van het jaar.

 

Al een paar weken keek ik regelmatig op de site van Flexa voor de nieuwe kleur van 2019. Met mijn liefde voor wonen, kon ik niet meer wachten en stond ik letterlijk te trappelen. Eerdere kleuren waren in 2017 Denim drift en 2018 heartwood.

Afgelopen Dinsdag was het dan zover en maakte Flexa de kleur van 2019 bekend : Spiced Honey. Zelf was ik totaal niet verbaasd over deze nieuwe warme kleur. De afgelopen seizoenen spotte ik dit soort nude kleuren, in combi met kerry en nootmuskaat en marsala rood al dikwijls bij de leveranciers waar ik inkoop voor Livv Lifestyle.

 

Hoe wordt de kleur van het jaar bepaald

Elk jaar komen deskundigen als Flexa kleurspecialisten, architecten en internationale trendwatchers bij elkaar om de nieuwe wereldwijde trends te bespreken. Vervolgens wordt dit vertaald naar één hoofd kleur. Vanuit deze kleur worden er vervolgens 4 kleuren paletten gecreëerd met sfeer en style, die velen aan zullen spreken.

 

Wat heeft Spiced Honey wat andere kleuren niet hebben

Spiced Honey is een warme amber kleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. De warme bruine kleur geeft mensen overal ter wereld positieve energie, de hang naar optimisme en letterlijk het verlangen, het licht naar binnen te halen.

Een rustgevende plek om na te denken

Er zijn 4 kleur palets tot stand gekomen, het zijn allemaal rustige kleuren waarbij de kleur Spiced Honey goed gecombineerd kunnen worden. Palet 1 is : een rustgevende plek om na te denken.

Het Palet is gevuld met warme nude tinten en ja ook het favorieten roze van het afgelopen jaar komt aanbod in dit pallet en combineert geweldig goed met deze bruin / nude tinten. Wil je wat meer pit in je interieur dan voeg je nonchalant wat accessoires als kussen, plaid, schapenvacht of vaasje toe met een diep bordeaux kleur.

Het 1e palet bestaat uit 10 kleuren, die onderling goed zijn te mixen en matchen :

1. Joyful Ruby, 2. Tasty Toffee, 3. Spiced honey, 4. Warm shell, 5. Bright star, 6. Royal blue, 7. Lively kraft, 8. Sun kissed, 9. Pink Nudity, 10. Shimmered love

 

 

Wat vind jij van deze nieuwe kleur ?, laat je weten of je geïnspireerd bent geraakt ?. Natuurlijk heb ik wat producten uit de shop van Livv Lifestyle gezocht die naadloos aansluiten op dit kleurenpalet.

 

1. Urban Nature Culture kussen leaf

2. Urban Nature Culture jute opbergzak

3. Urban Nature Culture kan Mangal koper

4. Urban Nature Culture Goodmorning cup roze

5. Be Pure Home leren 3 zits bank Rodeo - Cognac

6. Bloomingville zeegras vloerkleed rond

7. Urban Nature Culture Tibetaanse schapenvacht - Marsala

8. Bloomingville kussen franjes - Bruin suede

9. Livv Lifestyle velvet roze eetkamerstoel

 

 

 

 

 

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »