10 Juli 2018 . 0 comments

Haal het voorjaar in huis

Hey Livv Lifestyle-fan!

Wat leuk dat je de tijd neemt om inspiratie op te komen doen op één van mijn favoriete webshops!

Wie ben ik? 

Ik zal me heel kort voorstellen: Ellen, Drukke, werkende moeder met een enorme liefde voor interieur en styling wat ik graag op m'n Instagram-account laat zien. Via Instagram kwam ik ooit terecht bij @livvlifestyle en was ik meteen fan! Scandinavisch met een stoere twist is precies dát wat ik mooi vind en wat LivvLifestyle biedt. We hebben dus een match! 

Mijn eerste crush waren de prachtige posters van ViaMartine. Die moest en zou ik hebben en hebben nog steeds een prominente plaats in mijn interieur. Maar, daarnaast wissel ik ook graag van accessoires om het toch telkens vernieuwend te houden. Dat is trouwens een hele nare bijwerking van Instagram, wat mij betreft; Je blijft inspiratie op doen! 

Zo zie ik de laatste tijd zoveel mooie inspiratie voorbij komen van interieurs met complete urban jungles, waar de mooiste planten in groepjes gecombineerd worden en een binnentuintje vormen. Nu weet ik dat dat met mijn gebrek aan groene vingers geen optie is, maar om toch deze sfeer te creëren kocht ik 'n aantal kussens van LivvLifestyle met een botanische print. Één heeft de afbeelding van bananenbladeren in verschillende groentinten, waardoor je mooi meerdere accessoires in groentinten kunt combineren. Het andere kussen heeft de afbeelding van het populaire Monstera-blad! 

Natuurlijk moest er wél iets van een echte plant komen, dus koos ik een cactus (die houden het hier iets langer vol, hoop ik) en zette deze in de zwart, metalen sierpot met frame van Mica Decorations.

Mooie combi, toch? 

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt en ook aan de slag kan met je eigen interieur! 

 

 

Mijn top 5 van woonaccessoires uit de Livv webshop zijn :

1. Mica Decorations sierpot / frame

2. Kussenhoes bananenblad groen 

3. Kussenhoes Monsterablad 

4. Via Martine poster 

5. Bloomingville dipped mand groen 

 

Liefs Ellen ( @el_kedageenfeestje )

 

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »